Connect with us

Μεταγραφές

Λαπόρτα: «Ζητάω από την Παρί να μην μας αποσταθεροποιεί»

Published

on

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αναφέρθηκε στα σενάρια περί μετακίνησης του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «TVE»:

Για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Μέσι: «Διαβάζω ότι η Παρί έχει απώλειες, θα δούμε αν μπορούν να κυριαρχήσουν ανάλογα με τις μεταγραφές τους. Θα ζητούσα, αν εμείς πρέπει να δείχνουμε σεβασμό με τις πράξεις μας, η Παρί να δείξει σεβασμό στην Μπαρτσελόνα και να μην προσπαθεί να μας αποσταθεροποιήσει».

Advertisement

Για τους Τσάβι και Τζόρντι Κρόιφ: «Ένας υποψήφιος τους έχει ήδη εμπλέξει, αλλά εκείνοι το έχουν αρνηθεί. Δεν κατηγορώ κανέναν για τίποτα. Έχω καλή σχέση και με τους δύο αλλά δεν τους εμπλέκω με την υποψηφιότητά μου».

Για το αν είναι το φαβορί για τις εκλογές: «Πηγαίνουμε με ηθικό νικητή, γιατί δουλεύουμε και προσπαθούμε να κερδίσουμε, αλλά δεν αισθάνομαι ούτε φαβορί, ούτε νικητής. Θα ήταν ασέβεια».

Για το γιατί αποτελεί την καλύτερη επιλογή: «Έχω την μεγαλύτερη εμπειρία, είμαι πιο προετοιμασμένος και αυτό μου δίνει μια εγκράτεια στην ανάλυση των πραγμάτων, αλλά με την ίδια αποφασιστικότητα που είχα πάντα».

Advertisement

Για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ, όσο ήμουν πρόεδρος, δεν κέρδισε κανένα Champions League. Οπότε ελπίζω αν εκλεγώ να επαναφέρω αυτή την κατάσταση».