Connect with us

Μεταγραφές

Αγγλικές «σειρήνες» για Ντεμπελέ

Published

on

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα έναντι 135 εκ. ευρώ δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον Γάλλο να απασχολεί με τραυματισμούς, πειθαρχικά προβλήματα αλλά και κακή αγωνιστική εικόνα.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν έχει καταφέρει να βγάλει τον καλό εαυτό του παίκτη, ο οποίος αποτελεί σταθερά έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην φετινή σεζόν.

Advertisement

Με το συμβόλαιό του λοιπόν να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να αποφασίσουν αν θα του προτείνουν επέκταση ή αν θα προχωρήσουν σε πώλησή του το καλοκαίρι, ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο στην πορεία.

Σύμφωνα με την ισπανική «Sport» λοιπόν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι παρακολουθούν στενά τα πεπραγμένα του 23χρονου ποδοσφαιριστή και εφόσον δεν έχει ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι, πιθανότατα θα κινηθούν για την απόκτησή του.