Connect with us

Ποδόσφαιρο

Η ομάδα της Premier League που… κλέβει τον «νέο Μέσι» από τα χέρια της Μπάρτσα!

Αυτή είναι η ομάδα της Premier League, που παίρνει μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα τον Αργεντινό «μάγο», Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

O 17χρονος Κλαούντιο Ετσεβέρι είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η Αργεντινή τα τελευταία (αρκετά) χρόνια, τον οποίο όλοι περιμένουν να δουν να κάνει σπουδαία πράγματα στο άμεσο μέλλον. Βαδίζοντας, φυσικά, στα χνάρια του ινδάλματός του και GOAT, Λιονέλ Μέσι.

Το Σάββατο της 25ης Νοεμβρίου με το «10» στην πλάτη και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, ο Ετσεβέρι πετύχαινε 3 γκολ και απέκλεισε μόνος του τη Βραζιλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ17, εξελισσόμενος στον απόλυτο ήρωα στην πατρίδα του!

Advertisement


Ο νεαρός Αργεντινός επιτελικός μέσος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ και το συμβόλαιό του τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός που έχει ανοίξει φυσιολογικά τις ορέξεις πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μία από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Germán García Grova (βλ. παραπάνω), έκανε προσπάθειες για να ντύσει στα χρώματά της τον 17χρονο «μάγο»! Για αρκετές εβδομάδες, μάλιστα, οι Καταλανοί φιγούραραν ως το απόλυτο φαβορί για τον Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Πλέον, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Κι αυτό, γιατί η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει μπει πια εκείνη στην pole position για την υπογραφή του «νέου Μέσι»!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *