Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε την πρώτη της ηχηρή μεταγραφή!

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα, φέρνοντας στο Καμπ Νου ένα από τους πιο ταλαντούχος εξτρέμ στον κόσμο.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

Όπως έχουμε επισημάνει ξανά, η Μπαρτσελόνα ψάχνεται παντού για μεταγραφές. Ήδη, άλλωστε, έχει κλείσει τον κατά πολλούς καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο κάτω τον 20 ετών, τον Βραζιλιάνο Βίκτορ Ρόκε.

Το προηγούμενο διάστημα οι Καταλανοί φούλαραν τις «μηχανές» τους και για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» είχαν κυκλώσει το όνομα του 21χρονου εξτρέμ της Αθλέτικ ΜπιλμπάοΝίκο Γουίλιαμς!

Advertisement

Ο νεαρός Ισπανός κάνει φοβερά πράγματα στο Μπιλμπάο, μετρώντας ήδη τη φετινή σεζόν 4 ασίστ σε 6 ματς. Το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα, όμως, είναι άλλο. Το προσεχές καλοκαίρι ο Γουίλιαμς μένει ελεύθερος. Κάτι που σημαίνει, ότι η ομάδα του Τσάβι από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει τον 21χρονο διεθνή ως ελεύθερο, μη πληρώνοντας ούτε ένα ευρώ στην Αθλέτικ για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας (και όχι μόνο).

Σύμφωνα τώρα λοιπόν με τον Ίβηρα δημοσιογράφο, Enric Canyellas, η Μπάρτσα έδωσε οριστικά πια τα χέρια με τον Νίκο Γουίλιαμς και από το καλοκαίρι, ο νεαρός ακραίος επιθετικός θα φορέσει την μπλαουγκράνα φανέλα, συμφωνώντας να μετακινηθεί ως ελεύθερος από το Μπιλμπάο στη Βαρκελώνη!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *