Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Θυσιάζει»… τα πάντα για να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται να θέλει να επιστρέψει διακαώς στην Μπαρτσελόνα θυσιάζοντας… τα πάντα.

Published

on

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται να θέλει να γυρίσει διακαώς στην Μπαρτσελόνα, όπου πέρυσι έκατσε για μόλις τέσσερις μήνες πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Τσέλσι.

Στο Λονδίνο είναι προφανές το γεγονός πως το κλίμα δεν του αρέσει και πως δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται σε μία ομάδα που ουσιαστικά τον έχει εκτός πλάνων. Ο 33χρονος είχε ήδη προσφερθεί στους Καταλανούς τον Ιανουάριο, αλλά οι κανονισμοί εμπόδισαν την υλοποίηση του deal καθώς είχε ήδη εγγραφεί από δύο ομάδες την ίδια σεζόν. Το καλοκαίρι θέλει να επιστρέψει, αφού το ισπανικό πρωτάθλημα φαίνεται να του είχε αρέσει.

Ωστόσο τα όρια που υπάρχουν στις αποδοχές των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα λόγω του FFP, αναγκάζουν τον παίκτη να κατεβάσει το «κασέ» του. Παρόλα αυτά δείχνει διατεθειμένος να το κάνει και να θυσιάσει αρκετά χρήματα απλά για να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας.

Advertisement

Πάντως η φημολογία δεν αφορά μόνο την Μπαρτσελόνα, καθώς ορισμένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο ίδιος σε περίπτωση που υπάρξει κάποια μεγαλύτερη απαγόρευση στην ομάδα ενδέχεται να μεταβεί στο MLS.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *