Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αδιανόητο: Από το +12 της Μπαρτσελόνα… ισοβαθμία με Ρεάλ χωρίς το VAR! (pic)

Το VAR ήρθε για να επιφέρει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο και στην φετινή La Liga γίνεται ξεκάθαρη η τεράστια χρησιμότητά του!

Published

on

Η Μπαρτσελόνα έχει μετατρέψει σε… περίπατο την φετινή La Liga και μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο +12, έχοντας «αγκαλιάσει» από πολύ νωρίς τον τίτλο!

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι πως εάν δεν υπήρχε η τεχνολογία να διορθώνει τα λάθη κατά των «μπλαουγκράνα» τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά, με τους Μαδριλένους να διεκδικούν στα ίσα τον τίτλο και έχουν τους ίδιους βαθμούς!

Συγκεκριμένα, ισπανικό Μέσο υπολόγισε την ακριβή βαθμολογία που θα είχε το Πρωτάθλημα εάν δεν υπήρχαν οι υποδείξεις του VAR, με τους Καταλανούς να πέφτουν από τους 68 βαθμούς που έχουν στους 61 και την «Βασίλισσα» να ανεβαίνει από τους 56 στους 61.

Advertisement

Γίνεται λοιπόν σαφές πως οι αποφάσεις των διαιτητών θα είχαν αλλοιώσει ολοκληρωτικά το Πρωτάθλημα, με την τεχνολογία να διορθώνει ευτυχώς τις όποιες αδικίες και να αποδίδει δικαιοσύνη, επιτρέποντας στην Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στην κορυφή, όπως ακριβώς δικαιούται!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *