Connect with us

Ποδόσφαιρο

Νεγκρέιρα: «Γι’ αυτό με πλήρωνε η Μπαρτσελόνα – Αυτό ήθελε να εξασφαλίσει!»

Ο Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα εξήγησε στην κατάθεσή του ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίον τον πλήρωνε η Μπαρτσελόνα.

Published

on

Η Μπαρτσελόνα κατηγορείται για απάτη, διαφθορά και πλαστογραφία εμπορικών εγγράφων λόγω των πληρωμών που έκανε προς τον Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ισπανίας.

Αυτό που υποστηρίζουν πολλοί είναι πως οι Καταλανοί του έδιναν χρήματα ώστε αυτός να φροντίζει να υπάρχει εύνοια των διαιτητών στα παιχνίδια τους, αλλά και επιλογή των ρέφερι που θα ήθελαν.

Ωστόσο, προς το παρόν τίποτα τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί και ο ίδιος ο Νεγκρέιρα στην κατάθεσή του εξήγησε πως αυτό που ήθελαν οι «μπλαουγκράνα» ήταν να υπάρχει ισονομία και ουδετερότητα στις αποφάσεις, αφού θεωρούσαν ότι υπήρχε προκατάληψη εναντίον τους!

Advertisement

Απόσπασμα από τα όσα είπε στις αρχές, σύμφωνα με την εφημερίδα «El Periodico»:

«Πληρωνόμουν από την Μπαρτσελόνα για να παρακολουθώ αγώνες (είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω συνεργατών πρώην διαιτητών) και να είμαι ενημερωμένος για τις αποφάσεις που λάμβαναν οι διαιτητές. Ο σύλλογος πίστευε ότι υπήρχε προκατάληψη σε βάρος του και εύνοια άλλων ομάδων (αυτή είναι μια προσωπική υπόθεση καθώς κανείς δεν μου το είχε πει ευθέως). Υποχρέωσή μου ήταν να λέω τη γνώμη μου σχετικά με την διαιτησία και τους παίκτες. Η Μπαρτσελόνα ήθελε να διασφαλίσει ότι δεν λαμβάνοντας αποφάσεις σε βάρος της, πως όλα ήταν ουδέτερα».

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *