Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μετά από 13 χρόνια, ο Πικέ έδωσε εξηγήσεις για την… περίφημη φωτογραφία με τον Ζλάταν! (vid)

Ο Ζεράρ Πικέ έδωσε εξηγήσεις σχετικά με την περιβόητη φωτογραφία μεταξύ του ίδιου και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο πάρκινγκ των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα, 13 χρόνια πριν.

Published

on

Έχουν περάσει 13 χρόνια από την περίφημη φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα και η οποία απαθανατίζει τον Ζεράρ Πικέ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βρίσκονται σε μια αμήχανη στάση έξω από το πάρκινγκ των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα.

Η εν λόγω λήψη έκανε πάταγο στο διαδίκτυο εκείνη την περίοδο όπου βγήκε στο προσκήνιο, προκαλώντας ακόμα και την αμφισβήτηση για την… σεξουαλικότητα των δύο ποδοσφαιριστών!

Ο πρώην αμυντικός των Μπλαουγκράνα έδωσε εξηγήσεις για το τι συνέβη εκείνη την στιγμή λέγοντας χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Σε εκείνη τη φωτογραφία βρισκόμαστε στο πάρκινγκ του συλλόγου. Εκεί είναι το αυτοκίνητό μου και τα ΜΜΕ. Θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν, αλλά όχι στο πάρκινγκ του συλλόγου. Η φωτογραφία είναι εντελώς εκτός… πλαισίου. Το καλύτερο από όλα, ήταν η αντίδραση του Ζλάταν»

Όσον αφορά την επική αντίδραση του Ιμπραΐμοβιτς όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις… προτιμήσεις του, με τον Σουηδό σταρ να απαντά σε ιδιαίτερα επιθετικό και απόλυτο τόνο:

Σημειώνεται πως στο παρελθόν ο Πικέ είχε μιλήσει στο περιοδικό FourFourTwo σχετικά με το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι είχε πλησιάσει τον Ζλάταν μόνο για να τον συγχαρεί μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *