Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Το τελευταίο γκολ του Ροναλντίνιο με τη φανέλα της «Μπάρτσα» ήταν σκέτη μαγεία! (vid)

Σαν σήμερα πριν 15 χρόνια, ο Ροναλντίνιο πετυχαίνει το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και το κάνει με μαγικό ανάποδο ψαλίδι.

Published

on

Ο Ροναλντίνιο φρόντισε να χαρίσει ουκ ολίγες στιγμές μαγείας στους φίλους του ποδοσφαίρου και δη στους φίλους της Μπαρτσελόνα, με τη φανέλα της οποίας διέπρεψε και έγραψε ιστορία.

Ήταν 1 Μαρτίου του 2008 όταν ο Βραζιλιάνος θρύλος χάρισε στους φανς των Μπλαουγκράνα την τελευταία μεγάλη στιγμή του με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν, ο Ρόνι πετυχαίνει το τελευταίο του γκολ με τα χρώματα της καταλανικής ομάδας και δε θα μπορούσε να μη το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Advertisement

Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα μέσα σε σταδιοδρομία πέντε ετών με την Μπαρτσελόνα (207 συμμετοχές, 94 γκολ, 70 ασίστ, δύο πρωταθλήματα, ένα ισπανικό Σούπερ Καπ, ένα, Champions League), άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό της εν λόγω αναμέτρησης σκοράροντας με ένα φοβερό ανάποδο ψαλίδι, βάζοντας έτσι ιδανικό επίλογο στην “καταλανική” σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Για την ιστορία, οι Ροχιμπλάνκος είχαν επικρατήσει με σκορ 4-2.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *