Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Θέλει να διώξει καλοκαιρινό απόκτημα – Δεν το… κουνάει ο παίκτης!

Published

on

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει μετανιώσει μία από τις μεταγραφικές τις κινήσεις, όμως ο παίκτης δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει.

Η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι προχώρησε σε αρκετές κινήσεις, και μία από τις… βόμβες ήταν και αυτή του Κεσιέ, ο οποίος αποχώρησε από την Μίλαν.

Ωστόσο, ο Τσάβι δεν εμπιστεύεται τον παίκτη και δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής, και με αρκετά δημοσιεύματα, ο Ισπανός θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Advertisement

Όμως, ο μάνατζερ του παίκτη τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθεί να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, ενώ του αρέσει και η ζωή στην Βαρκελώνη, και δεν έχει κάποιο σκοπό να αποχωρήσει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είναι εδώ στον σύλλογο μερικούς μήνες και ακόμα προσαρμόζεται στον σύλλογο και στον τρόπο που προσπαθεί να παίξει η ομάδα του Τσάβι. Μερικές φορές παίρνει χρόνο αυτό. Ο Κεσιέ θα συνεχίσει να δουλεύει για να κερδίσει την θέση που του αρμόζει σε αυτόν τον σύλλογο.

Advertisement

Όλα όσα γράφονται είναι ψέματα! Δεν ισχύει τίποτα από αυτά και τα διαψεύδω. Δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη από την Βαρκελώνη».

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *