Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Λύγισε» στην Μαδρίτη και έπεσε από την κορυφή η Μπαρτσελόνα!

Published

on

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι υποχώρησε από την πρώτη θέση της κατάταξης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα για το πρώτο El Clasico της χρονιάς, και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Οι παίκτες του Αντσελότι ήταν πιο επικίνδυνοι στις επιθέσεις τους και πήραν εκδίκηση για την περσινή ήττα.

Advertisement

Έτσι, η Ρεάλ είναι 1η με 25 βαθμούς και οι «Μπλαουγκράνα» 2οι με 22 πόντους.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Μεντί, Αλάμπα, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Κρόος, Τσουαμενί, Μόντριτς, Βινίσιους, Βαλβέρδε, Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Κουντέ, Γκαρσία, Μπάλντε, Πέδρι, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα και έδειξε την ανωτερώτητά της, κάνοντας ξεκάθαρο πως οι «Μπλαουγκράνα» χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσουν στο επίπεδο της «Βασίλισσας».

Η ομάδα του Τσάβι είχε την κατοχή, όμως αυτή του Αντσελότι είχε την ουσία και «χάρισε» στους «Μπλαουγκράνα» την πρώτη τους ήττα για φέτος στο Πρωτάθλημα, και έτσι ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Advertisement

Το σκορ άνοιξε από το 11ο λεπτό, με τον Βινίσιους να κάνει… πλάκα στον Σέρτζι Ρομπέρτο και να σουτάρει, με τον Τερ Στέγκεν να κάνει μία μεγάλη επέμβαση. Όμως, η μπάλα κατέληξε στον Μπενζεμά, και αυτός στην κενή εστία έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 35′, καθώς μετά από… άπειρες πάσες, ο Βαλβέρδε πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα, και… εκτέλεσε τον Γερμανό τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπενζεμά πέτυχε και τρίτο γκολ, όμως ακυρώθηκε, αφού υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 83′ με τον Τόρες, μετά την υπέροχη ενέργεια του Φάτι, αλλά τελικά η Ρεάλ πέτυχε 3ο γκολ, με τον Ροντρίγκο να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί ο ίδιος, για το τελικό 3-1.

Advertisement

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *