Connect with us

Ποδόσφαιρο

Χαμός στην Μπαρτσελόνα: 4… παράνομα συμβόλαια! – Η στάση Λαπόρτα και παικτών

Published

on

Απίστευτα πράγματα στη Μπαρτσελόνα, με την διοίκηση να θέλει να ακυρώσει 4 συμβόλαια που θεωρούνται παράνομα!

Η καταστροφική διοίκηση του Μπαρτομέου έχει αφήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα, όμως φαίνεται πως αυτό δεν είναι το μοναδικό… λάθος των τότε διοικούντων!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Λαπόρτα έχει εντοπίσει παράνομους όρους στα συμβόλαια των Ντε ΓιονγκΛενγκλέΠικέ και Τερ Στέγκεν, οι οποίοι ανανέωσαν επί Μπαρτομέου και μείωσαν βραχυπρόθεσμα τις απολαβές τους, εισπράττοντας όμως τεράστια ποσά στο μέλλον.

Advertisement

Οι «μπλαουγκράνα» λοιπόν έχουν ενημερώσει τους παίκτες για το παράνομο των συμβολαίων αυτών και τους έχουν ζητήσει να επιστρέψουν στις προηγούμενες συμφωνίες, οι οποίες προέβλεπαν φυσικά λιγότερα χρήματα για τους ίδιους, απειλώντας να προσφύγουν διαφορετικά στην δικαιοσύνη.

Εφόσον μάλιστα πράξουν κάτι τέτοιο, τότε το πιθανότερο είναι οι παίκτες να πρέπει να επιστρέψουν ποσά που έχουν εισπράξει, αφού τα συμβόλαιά τους θα ακυρωθούν ως αντίθετες στους σχετικούς νόμους!

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν απαντήσεις από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, αν και για τον Πικέ φαίνεται πως είναι θετικός στο να φτάσει σε νέα συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, μειώνοντας αρκετά τον μισθό του.

Advertisement