Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κάνει… χρυσό τον Ντεμπελέ και πάλι δεν αρκεί!

Published

on

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όμως τα 20 εκατομμύρια που του προσφέρει τον χρόνο δεν είναι αρκετά.

Η περίπτωση του Ντεμπελέ απασχολεί εδώ και μήνες την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με την ομάδα να θέλει να κρατήσει τον παίκτη, όμως ο ίδιος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του.

Με τον Κούμαν στον πάγκο, ο Γάλλος δεν αγωνιζόταν και αναμενόταν να αποχωρήσει, όμως ο Τσάβι βασίζεται στις υπηρεσίες του επιθετικού, και έτσι φαίνεται πως έχει αλλάξει και η στάση του ποδοσφαιριστή.

Advertisement

Παρά τις αποδοκιμασίες που υπάρχουν από τον κόσμο, ο Ισπανός τεχνικός έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον Ντεμπελέ, ο οποίος κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις, και έτσι ο Τσάβι έχει πει στην διοίκηση πως πρέπει να κάνει… τα πάντα για να μείνει ο παίκτης.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα προσφέρει 20 εκατομμύρια στον Γάλλο, όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν είναι αρκετά για να πει το «ναι» ο παίκτης. Προς στιγμήν, δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση σε αυτήν την πρόταση, όμως ο μάνατζερ του Ντεμπελέ τονίζει πως δεν τον ικανοποιεί αυτό το ποσό.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *