Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΜΑΤΣΑΡΑ έπος στο Καμπ Νου: Θρίαμβος της Μπαρτσελόνα, ΓΚΟΛΑΡΕΣ και ρεκόρ προσέλευσης! (vids)

Published

on

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-2 για τα προημιτελικά του Champions League, με 91.553 οπαδούς στο Καμπ Νου!

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκαν αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Champions League, με τις «μπλαουγκράνα» να επικρατούν με 1-3 εκτός έδρας και να είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί.

Στην ρεβάνς του Καμπ Νου ωστόσο παρακολουθήσαμε μια ποδοσφαιρική… ραψωδία, με 91.553 οπαδούς να βρίσκονται στο γήπεδο και να δημιουργούν ρεκόρ προσέλευσης θεατών για αναμέτρηση γυναικείου ποδοσφαίρου!

Advertisement

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Leon άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ από μεγάλη απόσταση και πλάγια θέση, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο 48′ προηγήθηκε με 1-2 με ΓΚΟΛΑΡΑ της Zornoza πολλά μέτρα εκτός περιοχής (στο 16′ είχε έρθει η ισοφάριση με πέναλτι).

Οι ελπίδες για τις φιλοξενούμενες ωστόσο δεν κράτησαν για πολύ, αφού η Bonmati ισοφάρισε στο 52′ και η Pina 3 λεπτά μετά έβαλε μπροστά την Μπαρτσελόνα, που είχε… κλειδώσει πια την πρόκριση.

Οι «μπλαουγκράνα» όμως δεν σταμάτησαν εκεί και με τις Putellas και Hansen βρήκαν άλλα δύο τέρματα, στο 62′ και το 70′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη απέναντι στην μεγάλη αντίπαλο!

Advertisement