Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Άσφαιρη» Μπαρτσελόνα, η πρόκριση περνάει απ’ την Τουρκία!

Published

on

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην Γαλατασαράι, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως το 0-0 αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και πήραν από νωρίς τα ηνία, δίχως όμως να μπορούν να πλησιάσουν με ευκολία την αντίπαλη περιοχή. Η καλύτερή τους στιγμή ήρθε με ένα φάουλ του Ντεπάι, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας, διατηρώντας το «0».

Οι Τούρκοι με την σειρά τους θα μπορούσαν να βρουν γκολ σε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια από αριστερά, αλλά ένα εκπληκτικό τάκλιν του Ντε Γιονγκ έστειλε την μπάλα κόρνερ και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Advertisement

Ο Τσάβι έριξε στο ματς Πικέ, Μπουσκέτς και Ντεμπελέ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και η Μπαρτσελόνα ανέβασε την πίεσή της, χάνοντας στο πρώτο τέταρτο μεγάλες ευκαιρίες με σουτ των Τραορέ και Άλμπα και κεφαλιά του Μπουσκέτς.

Στο 75′ ήρθε και η πιο καλή στιγμή του αγώνα, με τον Τραορέ να κάνει την σέντρα, τον Ομπαμεγιάνγκ να δοκιμάζει το ψαλίδι και την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Ντε Γιονγκ και να σταματά στο κάθετο δοκάρι! Κόντρα στην ροή του αγώνα, η Γαλατασαράι κατάφερε να βρει γκολ στο 78′, το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον πλήρη έλεγχο, πλησίαζαν με τεράστια άνεση την αντίπαλη περιοχή, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποια επικίνδυνη τελική προσπάθεια, με το 0-0 να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *