Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (vid)

Published

on

Σαν σήμερα, στις 8 Μαρτίου του 2017, η Μπαρτσελόνα νικούσε με 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και έφτανε στην μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Το 4-0 του πρώτου αγώνα καθιστούσε σχεδόν… ακατόρθωτη την πρόκριση της Μπαρτσελόνα, όμως στις 8 Μαρτίου του 2017 το Καμπ Νου ήταν γεμάτο και άπατες πίστευαν ότι θα γίνει το «θαύμα»!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο, αφού ο Σουάρες εκμεταλλεύτηκε ένα μπέρδεμα στην αντίπαλη άμυνα και άνοιξε με το… καλημέρα το σκορ, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη πίστη σε όλο τον κόσμο!

Advertisement

Στο 34′ ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι του Μενιέ στον Νεϊμάρ, όμως οι «μπλαουγκράνα» δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ στο 40ο λεπτό, με τον Ινιέστα να γυρίζει με τακουνάκι και τον Κουρζαβά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Ινιέστα άνοιξε υπέροχα την μπάλα στον Νεϊμάρ κι αυτός κέρδισε το πέναλτι από τον Μενιέ, με τον Μέσι να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 3-0 μέσα σε αποθέωση, φέρνοντας τους Καταλανούς πολύ κοντά στο σκορ του πρώτου αγώνα!

Το γκολ του Καβάνι στο 62′ έμοιαζε να… τελειώνει τα όνειρα για ανατροπή, αφού πλέον το σύνολο του Λουίς Ενρίκε χρειαζόταν 3 γκολ, με το σκορ αυτό να διατηρείται μέχρι το 87ο λεπτό, ενώ ελάχιστα νωρίτερα έχασε και τετ-α-τετ ο Ντι Μαρία.

Advertisement

Στο 88′ λοιπόν ο Νεϊμάρ με ένα… τηλεκατευθυνόμενο φάουλ διαμόρφωσε το 4-1, ενώ 2 λεπτά μετά ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι (άκρως αμφισβητούμενο, ομολογουμένως), με τον Νεϊμάρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Πλέον το πίστευαν όλοι. Και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νεϊμάρ έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Σέρτζι Ρομπέρτο με την προβολή διαμόρφωσε το τελικό 6-1, στέλνοντας στα… ουράνια όλου τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα!

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Advertisement