Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Απόδραση» στην… εκπνοή για την Μπαρτσελόνα!

Published

on

Οι Καταλανοί τα βρήκαν σκούρα για 87 λεπτά, όμως με «χρυσό» σκόρερ τον Φρένκι Ντε Γιονγκ πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Αλαβές!

Το ματς ξεκίνησε με αργό τέμπο, με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 13ο λεπτό, όταν ο Πέδρι βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Λουκ Ντε Γιονγκ, αλλά αυτός σούταρε άουτ από καλή θέση.

Οι «μπλαουγκράνα» έμοιαζαν να έχουν τον έλεγχο, δίχως όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι στην εκπνοή του πρώτου μέρους έφτασαν μια… ανάσα από το 1-0. Ο Πονς βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν, όμως πλάσαρε ακριβώς πάνω στον Γερμανό γκολκίπερ, με το 0-0 να διατηρείται.

Advertisement

Ανάλογη ήταν η κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Τσάβι να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 63′, όταν ο Λουκ Ντε Γιονγκ δεν κατάφερε από πλεονεκτικό σημείο να σπρώξει την μπάλα μέσα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 78′ η κεφαλιά του Χοσέλου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκει τελικά το «χρυσό» γκολ στο 87′. Ο Άλμπα έκανε μια υπέροχη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Φεράν Τόρες γύρισε παράλληλα και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 0-1.

Ο Τσάβι πέρασε στο ματς για τις καθυστερήσεις και τον Λενγκλε, με τους «μπλαουγκράνα» να διατηρούν δίχως προβλήματα το υπέρ τους αποτέλεσμα και να κατακτούν τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Advertisement

Η εικόνα του αγώνα:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *