Connect with us

Μπάσκετ

Ο Σάρας τα «έσπασε» στη Βίσση και εξόργισε την διοίκηση της Μπαρτσελόνα! (vid)

Η παρουσία του Σάρας Γιασικεβίτσιους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, φαίνεται να δυσαρέστησε την διοίκηση των Μπλαουγκράνα.

Published

on

Viral στο ελληνικό -και όχι μόνο- διαδίκτυο έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, Σάρας Γιασικεβίτσιους να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, μετά την ήττα των Μπλαουγκράνα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την EuroLeague.

Ο Σάρας έδειχνε να το διασκεδάζει τραγουδώντας σε άπταιστα ελληνικά τις επιτυχίες της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας και μεταξύ άλλων δεν φάνηκε να πτοείται από την ήττα που υπέστη η ομάδα του από τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ και για δεύτερη φορά φέτος σε ισάριθμες συναντήσεις τους στην Regular Season της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Advertisement

Το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό με το ότι η Μπαρτσελόνα έκανε 0/2 στην περασμένη ευρωπαϊκή “διαβολοβδομάδα” (έχασε και στην έδρα της Φενέρ 81-73 παρά το +17 που είχε “χτίσει”), έκανε ιδιαίτερα κακή εντύπωση στους διοικούντες των Καταλανών, οι οποίοι σύμφωνα με την Mundo Deportivo είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι.

Το ξενύχτι του προπονητή το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα, αμέσως μετά από την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό, έχει προκαλέσει δυσφορία στον σύλλογο. Ο Σάρας βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, ενώ έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Ο Γιασικεβίτσιους ταξίδεψε με τη σύζυγό του, ενώ μαζί του βρέθηκε και μέλος του προπονητικού staff. Αμέσως μετά η ομάδα ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη διπλή εβδομάδα με ήττα από τη Φενέρμπαχτσε” αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Advertisement